Skip links

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1608021234231{padding-top: 20px !important;padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”]Καθώς η πανδημίας κορωνοϊού (COVID-19) συνεχίζει να εξελίσσεται, η Vstar  δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να σας προσφέρει την εξαιρετική εμπειρία και υπηρεσία της, με γνώμονα πάντα την υγεία των εργαζομένων και των πελατών μας.

Πιο Αναλυτικά,

  • H Εταιρεία προβαίνει σε σχολαστικούς καθαρισμούς των αυτοκινήτων μετά την ενοικίαση τους.
  • Η Διοίκηση της Εταιρείας, βάσει των κατευθύνσεων που έλαβε από τις αρμόδιες Αρχές (ΕΟΔΥ), έχει προχωρήσει στην έκδοση σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας έναντι του κορωνοϊού προς όλους τους εργαζομένους που εμπλέκονται στη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης των αυτοκινήτων.
  • Όλα τα υποκαταστήματα είναι εξοπλισμένα με αντιβακτηριακό υλικό (μαντηλάκια, αντισηπτικό gel), τα οποία είναι διαθέσιμα για όλους τους πελάτες.
  • Για την περίπτωση που κάποιος υπάλληλος ή πελάτης διαγνωστεί με κορωνοϊό, έχει θεσπιστεί διαδικασία άμεσης απολύμανσης αυτοκινήτου καθώς και ιατρικός έλεγχος όλων των εργαζομένων που έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία ενοικίασης.

Σημειώνεται ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενα περιστατικά κορωνοϊού αντιμετωπίζονται αποκλειστικά από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

 

Υπάρχει κάποιος περιορισμός στον αριθμό των επιβατών των οχημάτων;

Σύμφωνα με σχετικές υπουργικές αποφάσεις στην Ελλάδα, λόγω των μέτρων COVID-19, ισχύει περιορισμός στους επιβάτες όλων των οχημάτων σε όλη τη χώρα.

    • ΕΙΧ χωρίς οδηγό και ΕΙΧ με οδηγό1 οδηγός + 1 επιβάτης. Υπέρβαση ορίου αποκλειστικά για
      • Ανήλικα τέκνα των οποίων η κατ’οίκον παραμονή τους υπό την επίβλεψη ενηλίκου είναι αδύνατη.
      • Άτομο που χρήζει βοήθειας από δεύτερο επιβάτη για την μετακίνησή του.
    • ΕΙΧ διπλοκάμπινα, μικτής χρήσης και τύπου ΒΑΝ οχήματα που κυκλοφορούν σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ.αρ.61512/2900/11.12.2002 (ΦΕΚ1548Β’): 1 οδηγός + 2 επιβάτες.  Υπέρβαση ορίου αποκλειστικά για ανήλικα τέκνα των οποίων η κατ’οίκον παραμονή τους υπό την επίβλεψη ενηλίκου είναι αδύνατη.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους (οδηγό και επιβαίνοντες). Εξαιρούνται από την χρήση μάσκας εντός του οχήματος όταν όλοι οι επιβάτες είναι συγγενείς Α’ & Β’ βαθμού καθώς και συμβιούντες/σύζυγοι.

Σχετικά με την υγιεινή των οχημάτων μας

Μετά από κάθε ενοικίαση, το όχημα καθαρίζεται ενδελεχώς, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, βάσει των διαδικασιών της Εταιρείας. Για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό η Εταιρεία έχει εκδώσει οδηγίες, μετά από επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές, σε όλους τους εργαζομένους που εμπλέκονται στην διαδικασία παράδοσης και παραλαβής των οχημάτων.

Πώς καθαρίζονται τα αυτοκίνητα αν ένας ενοικιαστής είναι επιβεβαιωμένος ή ύποπτος ότι έχει το COVID-19;

Στην περίπτωση που υπάρχει τόσο υποψία ή επιβεβαιωθεί ότι κάποιος πελάτης είναι θετικός στον κορωνοϊό (COVID-19), έχουμε θεσπίσει νέα πρωτόκολλα καθαρισμού που περιλαμβάνουν την απολύμανση μέσω ειδικευμένου συνεργάτη.[/vc_column_text][vc_btn title=”Επιστροφή στον στόλο” color=”danger” size=”lg” align=”center” css_animation=”bounceIn” link=”url:https%3A%2F%2Fvstar.gr%2Flistings%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

This website uses cookies to improve your web experience.